Petitchef

Frittata di patate (omleta de cartofi)

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
4 oua,

4 cartofi mici,

1 ceapa rosie,

100 g bacon,

sare,

Preparare

  • Preparare: curatam si taiem felii subtiri cartofii. Tocam si ceapa marunt. Incingem ulei intr-una din tigai si prajim cartofii pana se auresc si ii scoatem pe hartie de bucatarie.
  • Prajim si ceapa fara sa o ardem si o lasam si pe ea la scurs. Batem intr-un castron ouale, saram, piperam si adaugam cartofii si ceapa.Intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei si varsam compozitia uniform.
  • Lasam sa se prajeasca , adaugam feliile de bacon si intoarcem omleta. Lasam sa se prajeasca circa 2-3 minute dupa care se serveste calda acompagnata de o salata.

Poze

Frittata di patate (Omleta de cartofi), poza 1
Frittata di patate (Omleta de cartofi), poza 2
Frittata di patate (Omleta de cartofi), poza 3
Frittata di patate (Omleta de cartofi), poza 4
Frittata di patate (Omleta de cartofi), poza 5
Frittata di patate (Omleta de cartofi), poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Frittata cu cartofi, porumb si ardei
Frittata cu cartofi, porumb si ardei
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Frittata cu bacon si cascaval
Frittata cu bacon si cascaval
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Frittata - omleta la cuptor
Frittata - omleta la cuptor
2 porții
1h5m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Okonomiyaki - omleta japoneza
Okonomiyaki - omleta japoneza
5 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.