Petitchef

Fusilli cu sunca, smantana si busuioc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o tigaie caliti ceapa intr-o lingura de ulei de masline, apoi adaugati si ciupercile si baconul. Caliti bine, cam 10 minute. Apoi luati de pe foc si lasati sa se raceasca.
  • Intre timp fierbeti pastele si limpeziti-le cu apa fierbinte pentru a nu se raci.
  • Adaugati smantana pe ciuperci si pe bacon, apoi adaugati sosul pe fusilli fierbinti. Serviti ornat cu frunzulite de busuioc.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tartinade de rosii uscate si busuioc
Tartinade de rosii uscate si busuioc
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Ulei aromat cu busuioc
Ulei aromat cu busuioc
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
1 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează