Petitchef

Fusilli de porumb cu branza

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g paste fusilli

150 g branza de vaci

2 linguri smantana

2 rosii

100 g cascaval

50 g telemea

sare si piper

Preparare

  • Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.Rosiile se decojesc si se mixeaza impreuna cu branza de vaci si smantana. Adaugam putin busuioc, sare si piper dupa gust.
  • Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu crema de branza cu rosii.
  • Punem totul intr-un vas termorezistent uns cu unt si acoperim cu cascavalul si telemeaua rase.
    Dam la cuptor pana incepe sa se rumeneasca deasupra.
    Se serveste cald.

Poze

Fusilli de porumb cu branza, poza 1Fusilli de porumb cu branza, poza 2Fusilli de porumb cu branza, poza 3Fusilli de porumb cu branza, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Rulou cu branza Raclette
Rulou cu branza Raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fusilli carbonara
Fusilli carbonara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fusilli cu peste
Fusilli cu peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)
Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: