Petitchef

GALUSTE DIN GRIS "ARTA AUSTRIACA"

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Untul/marg. se mixeaza bine cu oul, sarea , nucsoara si se adaoga grisul.Se mixeaza in continuare pina ce ingredientele sint bine incorporate.
  • Se lasa totul deopate ca 1/2 ore, dupa care cu o lingurita se i-au portii din aluat, se formeaza intr-e palme gauste si cind sint toate gata se adaoga in supa gata preparata si care doar fierbe usor,usor.
  • Se lasa sa fiarba asa "usor" ca 15 min, dupa care i-se pune oalei un capac si se mai lasa inca 15 min.
    Acum galustele trebuie sa fie gata si supica se poate servii.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează