Petitchef

Ghiveci de legume (Lecsó)

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Treaba-i simpla: se incinge putin ulei, se adauga ceapa maruntita, usturoiul taiat felii si morcovii taiati rondele.
  • Cand ceapa s-a inmuiat un pic se adauga rosiile taiate cuburi , ardeii si verzaciunile.
  • Se toarna sucul de rosii si inca 200 ml apa, se condimenteaza cu zahar, sare si piper . Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand morcovii sunt aproape facuti .
  • In cele din urma se adauga si cartofii taiati cuburi si se mai tine pe foc inca vreun sfert de ceas.
  • Lecsó se savureaza ca atare sau alaturi de carnati prajiti, ochiuri sau smantana.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ghiveci de legume gatit in vase zepter
Ghiveci de legume gatit in vase zepter
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
4 porții
2 ore
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: