Petitchef

Gnocchi con asparagi e gamberetti

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g gnocchi di patate,

200 g gamberi sgusciati,

200 g asparagi surgelati,

1 spicchi d'aglio,

olio d'oliva,

200 g pomodori pelati,

sale e pepe

Preparare

  • In una padella ho messo aglio con olio a scaldarsi poi ho messo gli asparagi tagliati e ho lasciato cuocere per qualche minuto ho messo i pomodori e alla fine i gamberi sale pepe e ho continuato la cottura per 10 minuti nell frattempo ho fatto cuocere i gnocchi quando il sugo era pronto ho messo i gnocchi e il mio piatto era pronto.
  • A pus la incins uleiul cu catelul de usturoi, dupa care a a a daugat sparanghelul taiat, rosiile si la sfarsit a adaugat crevetii a lasat sa fiarba 10 minute intre timp am fiert gnocchi si i-a adaugat in tigaie cu sosul pregatit.

Poze

Gnocchi con asparagi e gamberetti, poza 1Gnocchi con asparagi e gamberetti, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi in sos de ardei
Gnocchi in sos de ardei
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi tricolore con prosciutto e gorgonzola
Gnocchi tricolore con prosciutto e gorgonzola
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Gnocchi di ricotta con burro e salvia
Gnocchi di ricotta con burro e salvia
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Gnocchi con asparagi e gamberetti
Gnocchi con asparagi e gamberetti
5 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Gnocchi con pesto
Gnocchi con pesto
4 porții
6 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gnocchi con gorgonzola al forno
Gnocchi con gorgonzola al forno
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: