Petitchef

Gratar de miel cu iaurt

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
coaste de miel

500 g; pulpa

iaurt 400 g

1 lingurita de malai

4 catei de usturoi

suc de la 2 lime

2 linguri e ulei de masline




nuca de cocos( o lingurita)

Preparare

  • Se prepara marinata din toate ingredientele, mai putin nuca de cocos; carnea se curata si de portioneaza si se aseaza pe un platou, se acopera cu sosul facu si se lasa la rece pana a doua zi; se prepara la gratar, iese asa fraged de nici nu stiti ce mancati.
  • Se poate servi cu cous cous, sau un orez cu legume si ceva acru; sosul format se pune pe foc, iar la sfarsitul fierberii se adauga nuca de cocos si se mai dau cateva clocote; noi papat doar cu castraveciori murati si a fost foarte foarte bun.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gratar de mistret la teflon cu orez uscat
Gratar de mistret la teflon cu orez uscat
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratar de manzat cu fenicul
Gratar de manzat cu fenicul
4 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gratar de porc cu sos tango
Gratar de porc cu sos tango
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarDe ce iaurt de casa?De ce iaurt de casa?Invioreaza-te cu un Iaurt Parfait!Invioreaza-te cu un Iaurt Parfait!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: