Petitchef

Gulas de vita

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
600 g carne de vita

2 cepe




4 linguri de ulei

2 linguri de bulion

4 linguri de faina

Un ou

4 catei de usturoi

Un ardei iute

O legatura de patrunjel

Cimbru

Chimen

Boia dulce de ardei

Preparare

  • Se inabusa ceapa, tocata marunt, in ulei indoit de apa. Se adauga morcovul si telina, date pe razatoare, apoi bulionul, carnea taiata in bucatele si o cana de supa de oase .
  • Se lasa la fiert timp de o ora, condimentand cu sare, piper, cimbru, chimen, boia, usturoiul pisat si ardei iute tocat marunt.
  • Intre timp, se amesteca faina cu oul si cu putina apa, obtinand o coca tare. Se modeleaza mici sfere din aceasta coca si se fierb in apa cu sare.
  • Cand carnea si legumele sunt fierte, se pun si galustele si se mai lasa cinci minute sa fiarba impreuna.
  • Se serveste cu cartofi fierti, taiati in felii si presarati cu patrunjel tocat.



Comentarii:

26/01/2014

Foarte buna ,delicios de gustos

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Da da daaaaaaa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gulas de vita cu galusti
Gulas de vita cu galusti
4 porții
1 oră
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Gulas din carne de vita
Gulas din carne de vita
6 porții
2h10m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Gulas din carne de vita
Gulas din carne de vita
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: