Petitchef

Hamburger

Felul principal
4 porții
40 min
2 ore
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g carne tocata mix(porc si vita)

o jumatate ceapa tocata

3 linguri kechup

1 ou

40 ml apa

un pumn de pesmet(panko)

sare si piper.- o jumatate de ceapa tocata

8 ciuperci taiate feliute subtiri

sare

piper

1 lingura faina

2 linguri de bulion

100ml vin rosu

500 ml apa

1 lingura zahar

1 lingura kechup

Preparare

  • Toate se amesteca f.bine apoi se dau forme de hamburger si se pun la frigider 1 sau 2ore dupa care se prajesc in putin ulei sau se frig la cuptor 200° 40-45 min.
  • Cand sunt gata se toarna deasupra sosul si se servesc cu garnitura de legume fierte & orez .
  • Se caleste ceapa in putin ulei 3-4 minute apoi se adauga ciupercile si se calesc impreuna vreo 5 min.apoi se adauga bulionul si kechupul se amesteca bine dupa care se pune apa,vin,sare,piper,zahar,si se lasa la fiert foc potrivit 30 minute amestecand din cand in cand,dupa aceea se adauga faina (rantas)se amesteca bine si se mai lasa la fiert 7-10 min.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Hamburger
Hamburger
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Hamburger, cartofi prajiti si sos de mustar
Hamburger, cartofi prajiti si sos de mustar
5 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Hamburger/cheeseburger
Hamburger/cheeseburger
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Placinta hamburger
Placinta hamburger
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Hamburger cu raclette
Hamburger cu raclette
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Hamburger italian
Hamburger italian
1 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: