Petitchef

Iahnie de fasole cu afum?tur?

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
350 g fasole

3-4 linguri ulei

1 ceapa mare

afumatura

ciolan sau costita afumata

4 linguri bulion

sare si piper dupa gust

2 frunze de foi de dafin

Preparare

  • Se pune la fiert fasolea, tinuta in apa pest noapte.Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput).
  • Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cand fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, uleiul si bulionul, dupa gust sare si piper.
  • Aveti grija cand se amesteca in oala, sa nu se sfarame boabele. Se serveste presarata cu marar si patrunjel.

Poze

Iahnie de fasole cu afum?tur?, poza 1Iahnie de fasole cu afum?tur?, poza 2Iahnie de fasole cu afum?tur?, poza 3




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Iahnie de fasole cu ciolan
Iahnie de fasole cu ciolan
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
4 porții
40 min
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: