Petitchef

Iahnie de fasole

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
400 g fasole

2 cepe

100 ml ulei

3 rosii


sare, piper.

Preparare

  • Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie ca sa fiarba mai repede. Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 5 min dupa care se schimba apa.
  • Se repeta de 3 ori aceasta operatie. Separat se caleste ceapa in ulei, se adauga rosiile rase. Se lasa sa fiarba si peste 5 min se adauga fasolea fiarta. Se lasa 10 min sa fiarba. Se adauga apoi marar tocat marunt.



Comentarii:

01/03/2017

Deci sa inteleg ca fasolea fierbe in 10 minute plus cele 5 minute in care schimbi apa?
Aici chiar poate posta oricine?

(0) (0) Abuz
28/02/2017

Fasolea se fierbe cu un morcov pt un gust mai bun.

(0) (0) Abuz
01/09/2016

KK

(0) (0) Abuz
01/09/2016

Cred ca ar aveau un gust mai bun cu putin cimbru si 2 foi de dafin.

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Iahnie de fasole
Iahnie de fasole
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Iahnie de fasole
Iahnie de fasole
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Iahnie de fasole
Iahnie de fasole
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: