Petitchef

Kabocha no nimono (dovleac fiert japanese style)

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
o jumatate  de dovleac

apa

3 linguri de zahar

2 linguri mirin

1 lingura sos de soia

2 g sare

Preparare

  • Se curata bostanul de samburi si pe alocuri si d e coaja, se taie in bucati in asa fel incat sa se poata manca usor,dar sa nu fie nici bucati prea mici ca se vor zdrobi la fiert.
  • Se pun intr-un vas cu partea de coaja in jos si se acopera cat sa le cuprinda complet cu apa.
  • Se da la foc mare pana incepe sa fiarba si apoi reducem focul curatim spuma pe care o lasa si adaugam zaharul.
  • Continuam sa fierbem pana se reduce apa la jumatate si adaugam atunci sarea ,mirinul si sosul de soia.Continuam sa fierbem pana cand mai ramane 1/3 din apa ,oprim focul ,mutam vasul de pe sursa de caldura si lasam sa se raceasca complet.Se pune intr-o farfurie cu restul de sos format.

Poze

Kabocha no nimono (dovleac fiert japanese style), poza 1
Kabocha no nimono (dovleac fiert japanese style), poza 2
Kabocha no nimono (dovleac fiert japanese style), poza 3

Întrebări:




Comentarii:

30/01/2014

E delicios si foarte bun ,e o mancare usoara o recomand celor ce au o greutate cam m........

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale in dovleac
Sarmale in dovleac
8 porții
5 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleac copt pentru aperitiv
Dovleac copt pentru aperitiv
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Dovleac fiert
Dovleac fiert
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenVinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!10 motive sa consumam seminte de dovleac10 motive sa consumam seminte de dovleacPainea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.