Petitchef

Lecsó

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru un pilaf perfect: la orezul alb masura este 1 masura orez - 3 masuri apa , pt orezul brun dureaza mai mult, dar prefer sa adaug pe parcurs apa fierbinte.
  • Se pune ceapa la prajit in ulei, se presara cu sare, o calim 3-4 minute, adaugam ardeii, lasam sa se imprieteneasca 5-6 minute punem si rosiile, sarea, piperul si orezul.
  • Amestecam, punem lichidul si lasam sa fiarba sub capac pana e orezul fiert sau dam la cuptor pana se umfla orezul.Foarte simpla, foarte gustoasa!

Întrebări:




Comentarii:

01/02/2013

Goooooooood

(0) (0) Abuz
31/01/2013

Super bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ghiveci la borcan - lecso telire
Ghiveci la borcan - lecso telire
10 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Quinoa lecsó
Quinoa lecsó
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ghiveci de legume (Lecsó)
Ghiveci de legume (Lecsó)
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă RISOTTO KIT
RISOTTO KIT
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei