Petitchef

Legume cu piept de pui

Felul principal
2 porții
25 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

1 ceapa mare

1 ardel rosu

varzute de Bruxelles

piept de pui

ulei de masline

vegeta

praf de usturoi

ardei iute uscat

sos de soia

Preparare

  • Taiem felii subtiri(strips) morcovii. Taiem ceapa si ardelul bucati mari.Intr-un wok, punem la prajit morcovii, in putin ulei de masline.
  • Adaugam varzutele de Bruxelles si 1/2 cana de apa. Lasam sa fiarba la foc incet, pana scade toata apa.
  • Adaugam ceapa si ardelul si pieptul de pui taiat bucatele si prajim toate impreuna. Le lasam sa se rumeneasca putin. Mai adaugam putin ulei daca mai trebuie.
  • Condimentam cu vegeta, garlic powder si hot pepper flakes, dupa gust. La sfarsit, dupa ce luam deoparte, adaugam 1-2 liguri de sos de soia si amestecam bine.Se serveste cu orez simplu sau prajit ( fried rice).

Poze

Legume cu piept de pui, poza 1Legume cu piept de pui, poza 2



Comentarii:

14/09/2011

Piept de pui gata preparat?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Legume cu piept de pui și paste
Legume cu piept de pui și paste
2 porții
25 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiCele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: