Petitchef

Legume la cuptor

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 ceapa rosie medie taiata bucati mari

2 morcovi medii taiati in bucati de vreo 4 cm

aproximativ 15 varzute de Bruxelles, curatate de foile de afara si taiate jumatati

4 cartofi rosii cu coaja, taiati felii rotunde de 2-3 - cm

1 pastarnac taiat felii rotunde de 2-3 cm

1 cartof dulce curatat de coaja si taiat felii rotunde de 2-3 cm

1 lingurita de sare

piper proaspat macinat

100 ml ulei de masline

1 lingurita de ierburi uscate amestecate

otet balsamic pentru stropit deasupra

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius.
  • Intr-o tava mai mare se pun toate legumele, se dau cu sare, piper, ierburi si ulei si se amesteca totul bine.
  • Ar trebui sa aveti un singur strat cu legume. Se baga in cuptorul incins pentru 35-40 minute pana cand legumele sunt rumenite.
  • Se scot si se servesc cu putin otet balsamic stropit deasupra.

Poze

Legume la cuptor, poza 1Legume la cuptor, poza 2Legume la cuptor, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Legume aromate la cuptor
Legume aromate la cuptor
4 porții
1h45m
Foarte ușor
Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 calorii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: