- Home
- Rețete
- Limba cu masline
Limba cu masline
Ingrediente
Numarul de porții: 4
Preparare
- Mai intai se pregateste limba: se spala si se pune in apa rece, sa fiarba cu dafinul, piperul si legumele. O limba de 1 kg fierbe in 3-4 ore.
- Cand e fiarta se scoate din zeama si cu mana se scoate pielea de deasupra. Dupa aceea se taie felii nu foarte groase.Uleiul se incinge si se caleste putin ceapa. Se adauga feliile de limba si vinul. Se lasa sa dea 2-3 clocote.
- Se pune un pahar de zeama in care a fiert limba. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce ceapa e fiarta.
- Se pun maslinele si pasta de tomate. Se mai lasa putin la foc, pana ce se formeaza sosul. Se potriveste de sare si piper.
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Este o mancare foarte buna!
Buna,