Macaroane cu ciuperci

(3.33/5 - 3 voturi)

Ingrediente

- 400-500 g macaroane
- 2 catei de usturoi
- 400 g ciuperci
- 1 bucata praz
- 1 ceapa
- 3 linguri de ulei
- 1 lingura de suc de lamaie
- 4 linguri de cascaval ras

Preparare

Etapa 1

Se fierb pastele in apa sarata circa 12 minute, intre timp se curata usturoiul, se spala si se taie marunt. Se curata ciupercile, se spala bine si se taie in feliute.

Etapa 2

Se curata prazul, se spala si se taie rondele fine.
Se spala ceapa, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie in care se vor .

Rețete inrudite


Întrebări:










Punctează această reţetă:

Video sugerat

Risotto de quinoa si ciuperci




Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Mancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale