Petitchef

Macaroane cu ciuperci

Clauteomai multe rețete
(3.33/5 - 3 voturi)
Felul principal
4 porții
10 min
12 min
Foarte ușor

Ingrediente

- 400-500 g macaroane

- 2 catei de usturoi

- 400 g ciuperci

- 1 bucata praz

- 1 ceapa

- 3 linguri de ulei

- 1 lingura de suc de lamaie

- 4 linguri de cascaval ras

Preparare

Etapa 1

Se fierb pastele in apa sarata circa 12 minute, intre timp se curata usturoiul, se spala si se taie marunt. Se curata ciupercile, se spala bine si se taie in feliute.

Etapa 2

Se curata prazul, se spala si se taie rondele fine.
Se spala ceapa, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie in care se vor .







Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale