Petitchef

Mancare de spanac

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o punga de spanac congelat

400 g

oua pentru ochiuri

o ceapa tocata marunt

usturoi 4-5 catei

pasta tomate - 1 lg

sare

piper

faina alba - 1 lg

2 lg ulei

Preparare

  • Se caleste ceapa tocata marunt in ulei, se adauga spanacul, se sareaza, se pipereaza, punem in ploaie o lingura de faina, completam cu apa in care dizolvam o lingurita de bulion sau pasta tomate si se lasa sa fiarba 15-20 minute.
  • Gustam spanacul sa vedem daca a fiert, adaugam usturoiul pisat si mai fierbem 1-2 minute maxim.
  • Se serveste cu oua ochi si branza. Pentru garniseala, se poate da putin spanac peste ou si branza.



Comentarii:

05/03/2014

Cea mai simpla si gustoasa reteta!

(0) (0) Abuz
11/01/2013

Imi placec spanacul.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de spanac cu orez
Mancare de spanac cu orez
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mancare de spanac
Mancare de spanac
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Mancare de spanac
Mancare de spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: