Petitchef

Mancarica de bame

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400-500 g bame congelate

1 piept de pui

1 ceapa marisoara

2 catei de usturoi

1 conserva rosii cubulete

ulei

sare piper

1 lingura de otet

Preparare

  • Se pune 1 litru de apa la fiert impreuna cu otetul si un praf de sare bamele se dau in cateva clocote, apoi se scurg si se dau la o parte. Se incing cateva linguri de ulei in tigaie calim usor usturoiul si ceapa pana isi schimba usor culoarea.
  • Se adauga pieptul de pui taiat cubulete cand pieptul de pui isi schimba culoarea se adauga conserva de rosii, impreuna cu o cana de apa.
  • Se fierbe totul 10 minute dupa care se adauga bamele...
    lasam la fiert 10-15 minute se potriveste la gust de sare si piper.

Poze

Mancarica de bame, poza 1Mancarica de bame, poza 2



Comentarii:

Larisa, 15/11/2018

Nu se pune usturoi la bame si nici nu se prajeste ceapa in ulei incins!!!!
Uleiul impreuna cu o ceasca de apa se pun peste ceapa taiata marunt, se pune carnea si dupa ce este fiarta, se aduga bamele, pasta de rosiii si patrunjel la sfarsit.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
21/11/2013

Asa o fac si eu super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Mancarica de fasole pastai cu pui
Mancarica de fasole pastai cu pui
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Mancarica de fasole verde - pastai
Mancarica de fasole verde - pastai
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: