Petitchef

Marinata pentru vanat mare

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

5 graunte de usturoi

1 legatura patrunjel

1 legatura cimbru

1 foaie dafin

400 ml. de zeama de carne

1 litru vin rosu

150 ml. otet balsamic

300 ml. ulei

Preparare

  • Se pune uleiul la incalzit si se caleste la foc mic ceapa taiata felii si usturoiul xdrobit.
  • Dupa ce au prins culoare ,stingem cu vin si dupa adaugam zeama de carne.
  • Punem si patrunjel,cimbru si dafin si lasam sa fiarba 30 minute.Oprim focul,punem otetul si varsam totul peste carne.



Comentarii:

21/06/2013

Super!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Marinata de peste
Marinata de peste
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Marinata pentru telemea
Marinata pentru telemea
1 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Marinata pentru pui
Marinata pentru pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: