Petitchef

Marinata pentru vanat mare

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

5 graunte de usturoi

1 legatura patrunjel

1 legatura cimbru

1 foaie dafin

400 ml. de zeama de carne

1 litru vin rosu

150 ml. otet balsamic

300 ml. ulei

Preparare

  • Se pune uleiul la incalzit si se caleste la foc mic ceapa taiata felii si usturoiul xdrobit.
  • Dupa ce au prins culoare ,stingem cu vin si dupa adaugam zeama de carne.
  • Punem si patrunjel,cimbru si dafin si lasam sa fiarba 30 minute.Oprim focul,punem otetul si varsam totul peste carne.



Comentarii:

21/06/2013

Super!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Falafel - simplu si rapid
Falafel - simplu si rapid
5 porții
18 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Marinata pentru pui
Marinata pentru pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Marinata de peste
Marinata de peste
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Marinata pentru telemea
Marinata pentru telemea
1 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: