Petitchef

Okonomiyaki

Felul principal
3 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
doua oua

trei cartofi

varza circa 150 g

doua linguri de faina (de grau)

lapte una-doua linguri

cateva bucati de macrou

verdeata

Preparare

  • Se face si un sos din doua linguri de ketchup , o lingura sos de soia si o lingurita de sos Worcestershire. Nu m-a incantat sosul, ketchupul nu prea era de calitate.
  • Taiem varza si cartofii marunt sau le dam pe razatoare. Facem un aluat din oua, faina si lapte, in care adaugam varza. Prajim cartofii si pestele la foc potrivit, in putin ulei. Ades, reteta se face cu creveti, dar, dupa cum ne indica si numele , putem folosi ce ingrediente vrem..
  • Dupa ce-s gata, punem cartofii in aluat, imbucatatim marunt carnea de peste si o varam si pe ea tot acolo.
  • Impartim compozitia in trei si prajim in tigaie cam trei minute pe fiecare parte. Amestecam sosurile si turnam peste okonomiyaki.

Poze

Okonomiyaki, poza 1Okonomiyaki, poza 2Okonomiyaki, poza 3Okonomiyaki, poza 4Okonomiyaki, poza 5





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Okonomiyaki (placinta japoneza)
Okonomiyaki (placinta japoneza)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca
Ciorba taraneasca
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Intorsuri
Intorsuri
1 porții
1h30m
Dificil
4.3 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta Regilor cu raclette
Tarta Regilor cu raclette
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Okonomiyaki - omleta japoneza
Okonomiyaki - omleta japoneza
5 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: