Se calesc ceapa si prazul in ulei. Se adauga orezul si se lasa 1min. Se adauga ardeii si ciupercile taiate felii si se stinge cu zeama. Se pun condimentele si usturoiul si se lasa pe foc pana se fierbe orezul.
Daca un incepator sau incepatoare se apuca sa faca reteta ta o sa fie un fiasco total pentru ca nu spui cata supa sa foloseasca la cana ta de orez. Noi astea care nu suntem de azi de ieri in bucatarie stim cata sa punem dar incepatorii de unde sa stie? Asa ca modifica si spune-le sa puna 4 cani de supa si sa foloseasca ulei obisnuit de gatit nu ulei de masline pentru ca este amarui si schimba gustul pilafului.
Comentarii:
Cata zeama? 2 linguri? 3 cani? cat?..vai de reteta ta...
Daca un incepator sau incepatoare se apuca sa faca reteta ta o sa fie un fiasco total pentru ca nu spui cata supa sa foloseasca la cana ta de orez. Noi astea care nu suntem de azi de ieri in bucatarie stim cata sa punem dar incepatorii de unde sa stie? Asa ca modifica si spune-le sa puna 4 cani de supa si sa foloseasca ulei obisnuit de gatit nu ulei de masline pentru ca este amarui si schimba gustul pilafului.