Petitchef

Ou panirat cu sos tartar - bundaban sult toltott tojas

Lorycarp mai multe rețete
(4.67/5 - 3 voturi)
Felul principal
2 porții
30 min
15 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

2 porții
- 4 buc oua fierte

- 100 g ton maruntit

- 1/2 legatura patrunjel verde

- 30 g unt

- 1 lamaie

- sare,piper dupa gust

- pesmet, faina

- 1 ou crud

- ulei pentru prajit

Preparare

Etapa 1

Ouale fierte le taiem pe lungime si intr-un vas punem galbenusurile la care adaugam 100 g ton maruntit , 30 g unt, patrunjelul tocat marunt ,zeama de la o lamaie stoarsa si le amestecam.

Etapa 2

Condimentam cu sare i piper dupa gust. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta umplutura dupa care unim cate 2 jumatati . Oul reconstituit il dam prin faina ,prin oul batut si condimentat cu sare ,apoi prin pesmet ,dupa care le prajim in ulei incins.

Etapa 3

Aceste oua le putem servi si ca aperitiv alaturi de altele dar si ca un fel principal alaturi de garnitura de orez rizibizi si acompaniat totul cu sos tartar.






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: