Petitchef

Oua in sos de rosii

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 portii

o ceapa potrivita

un ardei gras

3-4 catei de usturoi

o conserva de rosii (400 g)

o jumatate de cana cu apa

oregano uscat (dupa gust)

o lingurita boia dulce

sare

piper

3-4 oua

o bucatica branza feta

patrunjel

2-3 linguri ulei pentru gatit.

Preparare

  • Tocati ceapa si ardeiul cat de marunt puteti si puneti-le la calit pana ce acestea se inmoaie si capata o culoare aurie. In acest moment adaugati si usturoiul strivit si mai lasati 1-2 minute.
  • Adaugati rosiile din conserva (striviti-le cu furculita ca sosul sa devina omogen), jumatate de cana cu apa, condimentele (oregano, boia dulce, sare, piper), amestecati si lasati sa fiarba sub capac,la foc mediu, circa 15-20 de miinute.
  • Spargeti ouale in sos si mai lasati sa fiarba sub capac circa 5 minute (depinde cat de tari doriti ouale).
  • 4. Presarati cu branza feta si patrunjel si serivi imediat cu paine prajita.

Poze

Oua in sos de rosii, poza 1
Oua in sos de rosii, poza 2
Oua in sos de rosii, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

13/09/2011

Buna!

(0) (0) Abuz
13/09/2011

Foarte bun! Bravo!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute, cu sos
Oua umplute, cu sos
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Oua cu sos remoulad
Oua cu sos remoulad
4 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Oua umplute pe sos de rosii
Oua umplute pe sos de rosii
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua jumari
Oua jumari
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei