Petitchef

Papricas de pui

Felul principal
2 porții
30 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 pui

2 cepe

1 cub gaina

2 linguri faina

3 linguri smantana

sare

piper

ulei

Preparare

  • Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se pun bucatile de pui si se prajesc aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se adauga boia de ardei si se acopera puiul cu apa, se condimenteaza si se fierbe cam 45 de minute.
  • Separat, intr-un vas se amesteca smantana cu faina si cateva linguri din apa fierbinte in care fierbe puiul, se amesteca bine sa nu ramana cocoloase si se toarna peste puiul care fierbe spre sfarsit. Sosul trebuie sa se ingroase.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Papricas de pui cu smantana
Papricas de pui cu smantana
2 porții
1 oră
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Papricas de pui cu galuste
Papricas de pui cu galuste
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Papricas de pui
Papricas de pui
4 porții
1h30m
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: