Petitchef

Papricas de pui

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 piepti de pui

o ceapa mare

2-3 catei de usturoi

2 lg (lingurite de boia dulce

1 lg boia iute (optional)

sare,piper

ulei

2 Lg(linguri ) faina

300 ml smantana sau sana

Preparare

  • Pieptul de pui se taie bucatele si se rumeneste in 2 linguri de ulei.Se adauga ceapa si usturoiul maruntite si se calesc impreuna cu carnea inca 2-3 minute.
  • Se adauga 2 lingurite de boia dulce si una iute si se amesteca im preuna cu carnea,dupa care se adauga smantana amestecata in prealabil cu 2 linguri de faina si se ferbe sa se lege sosul.
  • Se poate subtia daca este necesar cu putina apa sau supa de pui.Se serveste cu galusti de faina,piure de cartofi sau mamaliguta.

Poze

Papricas de pui, poza 1
Papricas de pui, poza 2
Papricas de pui, poza 3
Papricas de pui, poza 4
Papricas de pui, poza 5
Papricas de pui, poza 6

Întrebări:




Comentarii:

17/01/2013

Super gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Papricas de pui cu smantana
Papricas de pui cu smantana
2 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Papricas ardelenesc de pui
Papricas ardelenesc de pui
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Papricas de pui cu galuste
Papricas de pui cu galuste
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.