Petitchef

Paste cu branza si ciuperci

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g paste

5-6 ciuperci proaspete

ulei

50 g branza topita

200 g telemea vaca

3 catei usturoi


100 g masline

piper


Cantitatile sunt orientative

fiecare dupa gust

Preparare

  • Patele se fierb, se scurg si se pun intr-un castron. Peste ele punem putin oregano, piper si maslinele taiate felii. Branza topita si telemeaua se topesc impreuna in putin ulei.
  • Cand s-au topit adaugam usturoiul zddrobit, smantana iar in sosul obtinut adaugam ciupercile calite. Turnam sosul astfel obtinut peste paste si amestecam. La servire eu pun si putina smantana deasupra.

Poze

Paste cu branza si ciuperci, poza 1Paste cu branza si ciuperci, poza 2Paste cu branza si ciuperci, poza 3Paste cu branza si ciuperci, poza 4Paste cu branza si ciuperci, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci
4 porții
20h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu branza la cuptor
Paste cu branza la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paste cu spanac si branza la cuptor
Paste cu spanac si branza la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: