Petitchef

Paste cu ciuperci si salvie

Felul principal
3 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
3 linguri unt,

4 catei usturoi,

250 g ciuperci,

¼ cana smantana de frisca,

¼ cana vin alb. sec,

2 linguri salvie proaspat tocata,

60 g branza Pecorino,

¼ lingurita sare,

350 g paste fierte si scurse.

Preparare

  • Usturoiul se caleste in unt topit 2 minute. Se adauga ciupercile feliate si se calesc 3 minute pana se evapora tot lichidul lasat.
  • Se adauga smantana, vinul si salvia. Se da in clocot apoi se adauga pastele si branza. Se amesteca bine si se serveste.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu ciuperci in sos alb
Paste cu ciuperci in sos alb
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci
4 porții
20h20m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de PasteOul de Paste - Simbol al InvieriiOul de Paste - Simbol al InvieriiFriptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: