- Rețete
- Retete cu paste
- Retete cu ceapa
- Paste cu dovlecel i sos de roii
Paste cu dovlecel i sos de roii
Ingrediente
Numarul de porții: 4
paste
150 ml sos de rosii,
boia dulce,
1 lingurita sos de soia.
Preparare
- Pastele le-am fiert in apa cu sare si le-am lasat la scurs. A tocat ceapa julien si am pus-o la calit. A adaugat ciupercile taiate, oregano, boia, sare si 2 linguri de apa de la paste.
- Cand ceapa si ciupercile s-au calit, a adaugat si dovleceii taiati rondele subtiri . A pus sosul de soia si sosul de rosii, apoi a mai lasat pe foc aprox. 6-7 minute.
- A asezat pe o farfurie o portie de paste, a adaugat peste ele sosul de dovlecei si rosii, iar deasupra am ras cascaval si a pus cateva nuci.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe