Petitchef

Paste cu nuci si pesmet

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un vas se rumeneste pesmetul in putin unt sau margarina sau ulei. La aceasta rumenire adaugam si vreo 4 linguri de zahar.
  • Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj se vor scurge bine si apoi se amesteca cu restul de unt pana la completa incorporare.
  • Adaugam pesmetul,nucile macinate,restul de zahar,scortisoara si fiola de rom.
    Se amesteca toate usor.
  • Sunt bune si calde si reci...depinde de preferinta fiecaruia.


Întrebări:




Comentarii:

10/12/2013

Sunt foarte bune

(0) (0) Abuz
24/11/2013

F. bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează