Petitchef

Paste de orez cu sos ragu'

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g paste de orez (fidea)

1 ceapa rosie mare

50 ml. ulei de masline

3,4 catei de usturoi potriviti

3 rosii proaspete

150 g. pasta de rosii

400 g. carne tocata de vita

condimente

50 g branza de oi

Preparare

  • Se caleste ceapa in ulei de masline pana devine cristalina, se adauga usturoiul pisat pana se rumeneste, carnita tocata se toarna peste ceapa si ustoroi lasandu-se la calit pana cand devine albicioasa, intre timp s-au tocat rosiile si se adauga peste compozitia din cratita, se amesteca bine ptr.
  • A nu se prinde si cand rosiile incep sa lase un strop de suc se toarna si pasta de rosii amestecandu-se continuu timp de aproximativ 30 de minute. La acest fel de sos eu folosesc: sare, piper, coriandru proaspat tocat, cimbru proaspat tocat, rozmarin uscat si provence.
  • Pastele se fierb cateva minute, se storc si apoi se amesteca cu sosul. Peste farfuria plina de paste si sos se rade branza.
G Gatind cu Mira


Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Paste de orez
Paste de orez
4 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Paste de orez cu sos ragu'
Paste de orez cu sos ragu'
8 porții
1h15m
Ușor
4 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteOrez cu lapte - desertul copilarieiOrez cu lapte - desertul copilarieiDe ce sa consumam orez brun?De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: