Paste fainoase cu sos de brinza cu mucegai(gorgonzola)

(2.33/5 - 9 voturi)
2 comentarii


  • PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)
  • PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA), Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 10 porții
Timpul de preparare: 60 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 1 h, 30 m
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente

- ceva unt/ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 200 g smintina(Creme Fraiche)
- 100ml lapte
- 200/2500 g brinza cu mucegai
- sare,piper, nucsoara de muscat

Preparare

Etapa 1

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.

Etapa 2

Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.

Etapa 3

Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.

Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5
Postat 04/01/2017, 11:14

1. Cate grame de paste ?
2. O ceapa are 20-150 g. Care e recomandata ?
3. Cata gorgonzola ????? 2500 g = 2.5 kg !!!
4. Usturoiul a cazut sub masa ? Sau sub frigider ?
5. prageste=? adaoga=? sminzina=? servii=?

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 04/05/2012, 13:40

Cred cs este foarte delicioasa

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale