Paste fainoase cu sos de brinza cu mucegai(gorgonzola)

(2.33/5 - 9 voturi)
2 comentarii

  • PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)
  • PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA), Poza 2
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
10 porții
Preparare:
60 min
Gătire:
30 min
Gata în:
1 h, 30 m
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- ceva unt/ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 200 g smintina(Creme Fraiche)
- 100ml lapte
- 200/2500 g brinza cu mucegai
- sare,piper, nucsoara de muscat

Preparare

Etapa 1

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.

Etapa 2

Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.

Etapa 3

Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

04/01/2017

1. Cate grame de paste ?
2. O ceapa are 20-150 g. Care e recomandata ?
3. Cata gorgonzola ????? 2500 g = 2.5 kg !!!
4. Usturoiul a cazut sub masa ? Sau sub frigider ?
5. prageste=? adaoga=? sminzina=? servii=?

(0) (0) Abuz
04/05/2012

Cred cs este foarte delicioasa

(0) (0) Abuz

Video sugerat

CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale