Pastrav cu smantana

(4.10/5 - 30 voturi)
1 comentariu


Ingrediente:

- 2 pastravi
- 50 g unt
- 200 g smantana
- 200 ml vin alb
- patrunjel verde
- ulei
- pesmet
- sare, piper
- lamaie, masline verzi, ardei gras

Preparare:

Etapa 1:

Se curata pastravii, se spala bine, se pipereaza si se presara cu pesmet.

Etapa 2:

Se unge o tava cu unt si ulei, se asaza pastravii intregi si se introduce in cuptor pana se rumenesc pastravii putin.

Etapa 3:

Se toarna deasupra smantana foarte fluida, vinul si patrunjelul verde tocat marunt.Se lasa sa fiarba 10 minute.

Etapa 4:

Cand e gata, se scoate pe un platou cu sosul in care a fiert. Se decoreaza cu masline verzi, salata verde, felii de lamaie si ardei gras.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 30/04/2014, 20:45

Bn

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateCel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale