Petitchef

Peste rasol cu legume

Felul principal
3 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3

albitura,




vin alb,

piper rasnit,

piper boabe,

boabe coriandru,

foi de dafin,patrunjel verde


Optional: -

se pot adauga si cateva felii de sfecla rosie .

Preparare

  • Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.
  • In apa in care au fiert zarzavaturile punem, sare,condimente ,foi de dafin si vin, adaugam bucatile de peste sau file-urile de peste si lasam sa fiarba pana se patrunde.
  • Asezam pestele pe un platou impreuna cu zarzavaturile taiate rondele,fasii sau cum va place dvs.
  • Se adauga deasupra putin din zeama in care au fiert,patrunjelul tocat marunt si se orneaza cu felii de lamaie. Se poate servi cu lamaie, maioneza,sos de hrean.

Poze

PESTE RASOL CU LEGUME, poza 1PESTE RASOL CU LEGUME, poza 2PESTE RASOL CU LEGUME, poza 3



Comentarii:

20/12/2013

Acum o incerc.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pește rasol
Pește rasol
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1h10m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Peste delicios cu legume
Peste delicios cu legume
2 porții
1 oră
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarCum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Ratatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: