Petitchef

Piept de pui cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
196 Kcal
sau

Ingrediente

4 porții
1 piept de pui ,

1 cutie ciuperci ,

unt ,

50 ml vin alb sec ,

150 g smantana ,

sare ,

piper ,

boia ,

ulei-

Preparare

Etapa 1

Pieptul de pui se taie felii , se condimenteaza cu sare , piper si boia.Se unge cu ulei si se prajeste pe grilul bine incins.

Etapa 2

Se scoate si se tine la cald.

Etapa 3

Intr-o tigaie se pune untul , se adauga ciupercile scurse de zeama si sterse cu un servet de bucatarie.Se calesc cateva minute , apoi se toarna deasupra vinul.

Etapa 4

Se lasa sa dea in clocot , se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana.Se aduce din nou pe foc , se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba putin.

Etapa 5

Pieptul de pui se serveste cu sosul de ciuperci alaturi.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

196Kcal10%

Calorii

2.1g1%

Carbo

16.2g25%

Grăsimi

7.8g39%

Grăsimi sat.

8.4g17%

Proteine

1g4%

Fibre

1.6g2%

Zahăr

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 111g
ProPoints: 5 (1 porție)
SmartPoints: 7 (1 porție)




Comentarii:

02/09/2013

Bunisor

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: