Piept de pui cu sos de ciuperci

De izukizuk
(4.36/5 - 14 voturi)
1 comentariu

Ingrediente

- 1 piept de pui ,
- 1 cutie ciuperci ,
- unt ,
- 50 ml vin alb sec ,
- 150 g smantana ,
- sare ,
- piper ,
- boia ,
- ulei-

Preparare

Etapa 1

Pieptul de pui se taie felii , se condimenteaza cu sare , piper si boia.Se unge cu ulei si se prajeste pe grilul bine incins.

Etapa 2

Se scoate si se tine la cald.

Etapa 3

Intr-o tigaie se pune untul , se adauga ciupercile scurse de zeama si sterse cu un servet de bucatarie.Se calesc cateva minute , apoi se toarna deasupra vinul.

Etapa 4

Se lasa sa dea in clocot , se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana.Se aduce din nou pe foc , se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba putin.

Etapa 5

Pieptul de pui se serveste cu sosul de ciuperci alaturi.

Rețete inrudite


Informații nutriționale (pentru o porţie):

196Kcal10%

Calorii

2.1g1%

Carbo

16.2g25%

Grăsimi

7.8g39%

Grăsimi sat.

8.4g17%

Proteine

1g4%

Fibre

1.6g2%

Zahăr

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 111g

Întrebări:



De izukizuk





Punctează această reţetă:

Comentarii:

02/09/2013

Bunisor

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Rulouri cu piept de pui si mozzarella





Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale