Petitchef

Piept de pui in sos sherry

Felul principal
2 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2


1 buc mica ghimbir,

1 lingura ulei de masline,

o lingura unt,

4 buc piept de pui dezosat,

2 linguri pesmet,

125 ml sherry sec,

sare,

piper,

1/2 legatura marar.

Preparare

  • Se curata ceapa si se taie marunt, se razuiesc morcovii si se taie felii subtiri, ghimbirul se curata de coaja si se toaca marunt.
  • Se incinge uleiul cu untul si se calesc legumele de mai sus, la foc potrivit pentru ~ 10 minute.
    Adaugam si pieptul de pui si prajim cate un minut pe fiecare parte.
  • Presaram pesmet si stingem cu sherry.
    Adaugam si o cana mica de apa si le lasam ~ 10 minute.Servim cu marar tocat marunt.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu sos de soia, lamaie si susan
Piept de pui cu sos de soia, lamaie si susan
4 porții
50 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Piept de pui în sos sherry
Piept de pui în sos sherry
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: