Petitchef

Piept de pui la cuptor cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
ciuperci champinioane 500 g;

smantana 100 g;

ulei, sare;


1 lingura faina.

Preparare

  • Ciupercile le-a oparit, intre timp a curatat si taiat ceapa, a pus-o la calit, a adaugat ciupercile pe care le-a calit si a mai amestecat in ele, la sfarsit a adaugat condimentele si smantana.
  • Si pentru ca sosul sa fie mai legat am adaugat putina faina cu apa. A mai dat un clocot si gata.

Întrebări:




Comentarii:

21/01/2018

Lipseste ingredientul principal, pieptul de pui!

(0) (0) Abuz
30/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
14/11/2012

Ft bn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu sos de ciuperci
Piept de pui cu sos de ciuperci
4 porții
50 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui in sos de ciuperci
Piept de pui in sos de ciuperci
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.