Petitchef

Piept de pui umplut cu ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 piepti de pui

2 morcovi mari


1 ou


1 legatura mica marar

1 legatura ceapa verde

sare, piper, rozmarin

1 pahar vin alb

Preparare

  • Pieptul dezosat, se bate putin cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.
  • Morcovii fierti se taie bucati mai mari la fel si palarioarele de la ciupercute. Coditele ciupercilor se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare , se toaca marunt ceapa si mararul.
  • Se amesteca toate ingredientele cu oul , sare, piper si rozmarin pudra.
  • Aceasta compozitie se pune pe pieptul de pui si se ruleaza, se poate prinde cu scobitori. Rulourile se pun intr-o tava unsa cu ulei se adauga vinul si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste. Se poate servi cu orez condimentat cu sofran si sos de rosii picant.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu ciuperci
Piept de pui umplut cu ciuperci
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu ciuperci
Piept de pui umplut cu ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: