Petitchef

Piept de pui umplut cu sunca si cascaval

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se dezoseaza pieptul de pui, se taie pe mijloc astfel incat sa ramana ca o carte deschisa si se condimenteaza.
  • Se asaza pe fiecare o felie de sunca si una de cascaval indoite in doua, cu deschizatura in interior.
    Se inchid si se prind cu scobitori.
  • Se dau prin faina, ou batut si pe urma prin pesmet. Se frig in ulei la foc mic. Se servesc calde.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează