Petitchef

Piftie de porc

Felul principal
4 porții
20 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
capul

coada

partea de jos a picioarelor

sorici de pe spate ca este mai gros

Preparare

  • Se pune apa cat sa acopere bucatile de carne.
  • Fierbeti la foc mic, neacoperit, pentru apă ar trebui să fie redusă la jumătate.
    Publicați usturoi macină în bulion fierbinte.
  • Se curata carnea de pe oase, taie in bucati si se pune in castroane.
  • Se toarna zeama peste carne, printr-o strecuratoare - ca sa nu ai surpriza vreunui oscior.
  • Se răcește într -un loc răcoros - dar în cazul în care nu se congela.
  • După cheag pot fi depozitate în frigider , dar nu la temperaturi sub punctul de îngheț.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piftie ( racitura) de porc
Piftie ( racitura) de porc
4 porții
7h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piftie de porc(racituri)
Piftie de porc(racituri)
5 porții
3h20m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Piftie de porc (r?citur?)
Piftie de porc (r?citur?)
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Burger d'edmond - edmond pure burger
Burger d'edmond - edmond pure burger
1 porții
30 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: