Petitchef

Pilaf de pui cu amestec de vara

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
250 g orez cu bob rotund

1 l de apa

doua lingurite de delicat

6 copanele de pui sau ce parte a puiului dorim

un praf de piper

0 ceapa potrivit de mare

50 ml ulei

o punga amestec de legume de vara congelat

patrunjel verde

Preparare

  • Copanelele spalate se pun la fiert in apa rece. Se fierbe în primul rând, apoi se adaugă crema și se fierbe carne delicat.
  • Se scoate carnea fiarta pe o farfurie,se adauga in supa orezul spalat in mai multe ape reci si se lasa sa fiarba la foc domol pana ce scade toata supa, amestecand din cand inn cand sa nu se lipeasca.
  • Copanelele se prajesc in ulei incins,iar in uleiul ramas calim putin ceapa taiata foarte marunt si o adaugam peste pilaful scazut.
  • Se presara si un praf de piper si se acopara cu un capac si se lasa cca10 minut ca orezul sa se umfle bine.
  • Separat se fierb legumele congelate cu un praf de sare, cca 15 minut, apoi se scurg bine de apa.
  • Pilaful se serveste fierbinte alaturi de copanelele prajite, cu amestec de legume si cu patrunjel verde tocat marunt presarat deasupra.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor
Pilaf de orez cu piept de pui la cuptor
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu pui si ciuperci
Pilaf de orez cu pui si ciuperci
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: