Petitchef

Pilaf sarbesc

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g orez




ulei

sare

delicat

Preparare

  • Se caleste ceapa. Se adauga legumele maruntite si se calesc si acestea.
  • Se spala orezul si se adauga peste legume,amestecandu-se. Se adauga apa sau supa astefel incat nivelul apei sa depaseasca putin orezul.
  • Se amesteca destul de des pentru a nu se lipi.Se adauga de fiecare data apa pana se fiebe orezul,tot la fel, depasind cu putin nivelul acestuia.Se adauga si ulei, vegeta, sare, piper.

Poze

Pilaf Sarbesc, poza 1Pilaf Sarbesc, poza 2Pilaf Sarbesc, poza 3Pilaf Sarbesc, poza 4


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

25/08/2013

Bun.delicios!!!

(0) (0) Abuz
22/03/2013

FFF.BUN

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
04/02/2013

BELEA ALINA

(0) (0) Abuz
08/01/2013

Super bun

(0) (0) Abuz
21/11/2012

Sooooper

(0) (0) Abuz
14/11/2012

Foarte bun,mai ales in post

(0) (0) Abuz
12/11/2012

Foarte ,foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pilaf sarbesc
Pilaf sarbesc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pilaf de orez cu ciuperci
Pilaf de orez cu ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: