Petitchef

Pipet de pui in aluat de bere

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un pahar de 1/4 l de bere

un pahar de 1/4 de faina

1 ou

sare, piper

Preparare

  • Separam albusul de galbenus. Batem galbenusul cu sare, berea si faina.
  • Separat batem spuma albusul cu un praf de sare. Adaugam peste aluat si amestecam.
  • Gata aluatul. Nu va ia mai mult de 10 minute sa-l pregatiti.
  • Si acum taiem pieptul de pui ca pentru snitele. Il saram si piperam bine pe ambele parti.
  • Dam fileurile de pui prin aluat.
  • Si le prajim in ulei incins. Le scoatem pe o bucata de hartie absorbanta.

Poze

Pipet de pui in aluat de bere, poza 1Pipet de pui in aluat de bere, poza 2Pipet de pui in aluat de bere, poza 3Pipet de pui in aluat de bere, poza 4Pipet de pui in aluat de bere, poza 5Pipet de pui in aluat de bere, poza 6Pipet de pui in aluat de bere, poza 7Pipet de pui in aluat de bere, poza 8





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu bere
Pui cu bere
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui la cuptor(pe cutia de bere)
Pui la cuptor(pe cutia de bere)
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu bere neagra (reteta video)
Pui cu bere neagra (reteta video)
8 porții
1h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
6 porții
1h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCum se bea un pahar de bereCum se bea un pahar de bereSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: