Petitchef

Pita cu salata a la grec si tofu afumat

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
200 g tofu afumat taiat cuburi

2 linguri ulei de masline

1 dovlecel taiat rondele sau pe lung

2 paini pita

4 linguri de hummus

2 rosii mari taiate in felii groase (sferturi)

12 masline fara samburi 1 ceapa (de apa) taiata rondele

150 g telemea taiata cuburi

100 g salata roquette (arugula)

Preparare

  • Treceti cuburile de tofu prin ulei de masline apoi prajiti-l intr-o tigaie bine incinsa, intorcand de 2-3 ori. lasati deoparte pt cateva minute.
  • Dovlecelul se prajeste 5 minute, pana se rumeneste frumos ungeti pita cu humus, presarati in ordinea dorita frunzele de salata, tofu-ul, dovlecelul, sferturile de rosii, maslinele, ceapa si feta.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole in culori cu peste afumat
Salata de fasole in culori cu peste afumat
4 porții
1h20m
Foarte ușor
2.7 / 5
Rețetă Salata cu sfecla si peste afumat
Salata cu sfecla si peste afumat
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de cartofi si peste afumat (reteta video)
Salata de cartofi si peste afumat (reteta video)
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: