Petitchef

Pizza raw

L Lifestyle blog
(5.00/5 - 2 voturi)
Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

8 porții

Blat inventie proprie:

500 g hrisca incoltita

1 cana faina de in

3-4 rosii uscate

1 ceapa mare

1 cana migdale hidratate peste noapte in apa

ulei de masline

sare

oregano, busuioc proaspat sau uscat

optional, pt intarire tarate de psyllium


Crema de branza:

1 cana caju crud hidratat peste noapte in apa rece

1 ardei kapia rosu

putina apa

2 lg zeama de lamaie

sare

1-2 linguri fulgi de drojdie INACTIVA


Topping:

ardei kapia rosu

ciuperci marinate

ceapa

porumb crud

masline

broccoli

Preparare

Etapa 1

Se proceseaza in robotul de bucatarie toate ingredientele pana rezulta o pasta omogena. Daca e prea uscata se adauga cateva linguri de apa, insa nu foarte multa.

Etapa 2

Se lasa aluatul la odihnit, in vasul robotului, timp de 15-20 minute. Facem acest lucru pentru ca semintele de in sa formeze acea retea gelatinoasa care sa lege compozitia. Impartim aluatul in doua parti egale si intindem fiecare bucata intr-o foaie potrivita , pe o tavita a aparatului de deshidratat, pe care am pus hartie de copt. Deshidratam ambele blaturi la 40 grade, timp de 24 ore.

Etapa 3

Se mixeaza toate in robot pana la omogenizare.

Etapa 4

Asamblare:
Blatul se unge cu crema de branza, apoi se pune sosul de rosii si se adauga toppingul de legume. Se serveste de indata. Se pastreaza la frigider pt 2 zile






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăCea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: