Pentru inceput spalam bine puiul si il taiem bucati. Intr-o tigaie incingem uleiul de masline si punem bucatile de pui la prajit, le intoarcem pe toate partile pana ce se rumenesc frumos.
In acest moment adugam ceapa, usturoiul si morcovul taiate marunt, crenguta de rozmarin, sare si piper. Amestecam bine si le lasam pe foc 5 minute.
Dupa ce ceapa a devenit translucida adaugam vinul si lasam sa fiarba pana cand acesta se evapora. Dupa adaugam rosiile acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pentru 30 de minute.
Daca pe parcursul fierberii sosul scade prea mult mai adaugam putina apa calda.
Cand este gata adaugam partunjelul tocat si sevim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Comentarii:
Puteti incerca si produsele de pe italianshops.ro pentru o reteta italiana autentica
Arata gustos
Ma indoiesc ca acest cacciatora chiar inseamna ceva in italiana....
Mancare de pui cu rosii si morcovi? Pas!
O banala tocanita de pui. Pacat de paharul de vin!
Bun
Excelent! Rapid si gustos.. Gresala; morcovul va ramane nefiert pentru ca ceapa si usturoiul fierb foarte repede.