Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se mixeaza cu untul,cacaoa apoi turnam alternativ laptele si faina.
Dupa ce omogenizat se adauga albusurile batute spuma si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Compozitia se imparte in doua si se coc doua blaturi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma tare cu zaharul si apa,apoi se adauga galbenusurile unul cate unul.
La sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se coace intr-o tava de 20/30cm,tapetata cu hartie de copt,30 minute.
Laptele se amesteca cu faina si se pune la fiert ,pana devine gros ca o budinca, dupa care se pune la racit.
Comentarii (56):
DEICIOASA
E frumoasa, si mai e si buna rau...!!!
Delicioasa
Minunata
Foarte buna
E super buna!!!!!!!!!!
F buna
E delicioasa!
Inca nu am facat aceasta prajitura,dar dupa cum este descrisapare a fi buna.O fac de sarbatorile de iarna!
Stas