Petitchef

Praz iahnie

Felul principal
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg. praz

1 ceapa mare

1/2 ceasca de ulei

1 ceasca suc de rosii (bulion)

4-5 catei de usturoi


sare, piper

zeama de lamaie

Preparare

  • Se caleste ceapa in ulei, se adauga sucul de rosii, sarea, piperul, usturoiul tocat marunt si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Se adauga prazul taiat bucati groase, morcovul taiat rondele si putina apa, lasandu-se in continuare sa fiarba la foc mic pana cand mancarea ramane cu aspect de sos.
    Inainte de a fi servita se drege cu zeama de lamaie.

Poze

Praz iahnie, poza 1
Praz iahnie, poza 2
Praz iahnie, poza 3
Praz iahnie, poza 4
Praz iahnie, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

26/04/2019

Imi pare rau dar o sa fiarba prazul in rosii alta data. Plus praz fiert☹️

(0) (0) Abuz
10/04/2013

Imi place mult

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Praz cu sos de vin si masline / garnitura
Praz cu sos de vin si masline / garnitura
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Praz chinezesc
Praz chinezesc
3 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Mancare de praz cu masline
Mancare de praz cu masline
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.