Pui cu smantana

(3.80/5 - 30 voturi)
3 comentarii


Ingrediente

- 200 ml de smantana
- 2 oua
- 2 linguri de faina
- 1catel de usturoi
- sare si piper dupa gust

Preparare

Etapa 1

Pieptul de pui se pune la fierta cu putina sare (pana devine fragid)..cc20 de minute ,la foc potrivit

Etapa 2

Se caleste ceapa ,tocata marut (sau dupa preferinte)
Separat se bat ouale,se adauga smantana si faina.

Etapa 3

Cand puiul este fiert se taie bucati mai mici si mai mari si se pune la calit cu ceapa taiata marunt...imediat se toarna si compozitia cu smantana si se mai lasa 10 minute la foc mic si mestecand continuSe poate da un gust de delikat se serveste cu mamaliguta calda.

Informații nutriționale (pentru o porţie):

324Kcal16%

Calorii

14.7g5%

Carbo

25g38%

Grăsimi

12.9g65%

Grăsimi sat.

10.4g21%

Proteine

0.8g3%

Fibre

3.6g4%

Zahăr

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 171g

Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

3 / 5
Postat 18/09/2016, 15:26

IARASI RANTAS SI PRAJEALA!!! IAR USTUROIUL UNDE ESTE? S-A PIERDUT PE DRUM?!

(0) (0) Abuz
2 / 5
Postat 30/10/2011, 16:29

O SA INCERC SI VA ZIC CUM IESE

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 25/09/2011, 17:29

Greu de facut!!!

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Video sugerat




Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăCel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale