Petitchef

Pui cu sos de daikon (ridichi)

Felul principal
1 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
4 pulpe de pui dezosate si taiate buc. potrivite

un sfert de ceapa taiata solzisori

60 ml shoyu

50 ml. mirin

200 ml. apa

400 gr. daikon razuit

1 lingura cu zahar

un virf de lingurita cu shoga

Preparare

  • Dam sare si piper la carne apoi o prajim in putin ulei,dupa ce sa rumenit bine pe o parte si pe alta i adaugam ceapa si le calim putin impreuna,dupa care adaugam restul ingredientelor si le lasam sa fiarba la foc potrivit de iute cam 15-16 minute.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de ridichi
Supa rece de ridichi
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu sos vanatoresc
Pui cu sos vanatoresc
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pui cu masline verzi si sos de sofran
Pui cu masline verzi si sos de sofran
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui in sos picant, cu orez.
Pui in sos picant, cu orez.
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteTotul despre ridichiTotul despre ridichi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: